Jump to content

Smagiam laiko praleidimui!

Mūsų projektas sėkmingai gyvuoja virš 8 metų, turime 7 išskirtinius serverius, pasižyminčius unikaliomis ir įdomiomis sistemomis, todėl žaidimas čia tampa smagus kiekvienam Counter-Strike 1.6 žaidėjui!



Skaityti plačiau

rchrdu

Nariai
  • Turinio kiekis

    7
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta Dienų

    1

rchrdu paskutinį kartą laimėjo Birželio 17 2021

rchrdu turinys buvo geriausiai įvertintas!

Reputacija

1 Naujokas

Paskutiniai profilį aplankę nariai

Naujausių lankytojų blokas yra išjungtas ir nerodomas kitiems vartotojams.

  1. Koks tikslas rinkti, jei nera isvis zaideju ?
  2. Sukčių reportavimo anketos Forma: 1. Jūsų Slapyvardis žaidime: rchrdu 2. Nusižengusio žaidėjo Slapyvardis: SuperAdministratoriaus slapyvardis yra: Fiaspouch, kaip ir nurodyta temos pavadinime, o jo SteamID yra: STEAM_1:0:580962914 3. SS/Demo Įrodymai[BŪTINA]: https://we.tl/t-ktpMkrH6tc 4. Kurioje DEMO dalyje privilegijuotas žaidėjas nusižengė?(Pradžioje/viduryje/pabaigoje): 2 minutės, nuo demo prasidėjimo pirmas nusižengimas ir tada, nuo tos vietos, kur aš jau esu statytojas lyg ir 2 round ? 5. Privilegijuoto žaidėjo nusižengimas, paaiškinimas, kaip kas įvyko: Aš prisijungiau į serverį ir administratorius Fiaspouch save vis perkelia į statytojų komandą... Na tai gal ir būtų nieko, jei jis nedarytu kai ko LABAI BLOGO pasikartosiu LABAI BLOGO. 1. Pasistato bazę. 2. Pasibaigus statymo laikui užstato arba išgriauna praėjimą, kad pas jį negalėtų patekti mėsos ištroškę žmonių ėdikai zombiai. 3. Kur matysite, kad aš stačiau po laiko tai ten dariau iėjimą mums zombiams na iš pradžių pamaniau gal netyčia išgriovė, bet vėliau tas pasikartojo tai neištvėręs rašau skundą.
  3. visiskai pritariu administratorius rodo bloga pavyzdy visiems sio serverio zaidejams tokie zmones yra pavyzdys kaip neturetu elgtis administracije
  4. Vaikine, tegul pats prižiūrėtojas ir banina, jei mano, kad aš nusižengiau, o jis žino, kad to nebuvo. Todėl rado atpirkimo ožį tokį, kaip tu, kuris kaltę prisiims už jį pats kaltas, kad neįsitikinęs mane užblokavai. Video aiškiai matosi įrodymai. O viso DEMO nematau reikalo kelt ten tik matysite, kaip 30 minučių būnu už mėsą. JUOLAB PAČIAME VIDEO MATOSI JOG ESI MIRĘS ar taip sunku pastebėti žaidėją ar jis tikrai „campina ?”
  5. Sukčių reportavimo anketos Forma: 1. Jūsų Slapyvardis žaidime: rchrdu 2. Nusižengusio žaidėjo Slapyvardis: Vėjelis 3. SS/Demo Įrodymai[BŪTINA]: 4. Kurioje DEMO dalyje privilegijuotas žaidėjas nusižengė?(Pradžioje/viduryje/pabaigoje): Peržiūrėkite visą vaizdo medžiagą, padariau kuo trumpesnį, kad jums nereikėtų tiek daug vargti. 5. Privilegijuoto žaidėjo nusižengimas, paaiškinimas, kaip kas įvyko: Kaip ir priklauso buvau zombis ištroškęs žmogienos. Aš suprantama puoliau juos, kaip pasiutęs na neskaitant tų vietų, kur jie man į kūną įmetą šaldančią granatą. Taigi ir atėjo laikas, kai žaidėjas užimantis TOP1 poziciją užsuko į serverį pažudyti „naujokėlių” Aš aišku esu ne iš tų, kuris lengvai pasiduoda tad jam lengvai daviau į marmuzę. O jis supykęs pasiskundė savo draugui VĖJELIUI, na aišku šis šunytis ir vykdo visas TOP1 žaidėjo užgaidas tad mane ir užblokavo todėl, jog nužudžiau pirmąjį žaidėją ( Iš tikrųjų jo net neskaitau pirmuoju greičiau paskutiniuoju pagal tokį protą bei įgūdžius. ) Be to šis žaidėjas turi neaiškų prefixa ( Priziuretojas ) prie savo slapyvardžio geriau ir šį nuimkite, nes jis apsimeta tuo, kuo nėra visus žmones įžeidinėja tarp jų ir mane. PABRĖŠIU AŠ PUOLIAU ŽMONES IR TIKRAI NECAMPINAU, KAIP MATOSI ŠIAME VIDEO. Aš esu pilietiškas todėl pranešu šią naujieną tiesiai jums, kad imtumetės veiksmų - REZIUMĖ FREE BANERIS !!!
  6. rchrdu

    Irodymai rchrdu (n-14)

    Atsibaninimo anketa: 1. Jūsų žaidimo slapyvardis/NICK žaidime?: rchrdu 2. Administratoriaus Slapyvardis, nuo kurio buvote užblokuotas: NemokantisZaisti 3. SS/Demo Įrodymai [BŪTINA]: 4. Ban priežastis : Dokumentus į forumą ?! 5. Įmeskite ban linką arba informaciją iš consolės [Nebūtina] : 6. Esate STEAM ar NON-STEAM žaidėjas? [Nebūtina]: Steam 7. Aprašykite situaciją: Savaime aišku buvo gražus penktadienio vakaras aš kadangi esu geras, civilizuotas, energingas, padorus na iš tų žmonių, kuris turi visas gerąsias savybes reikalingas pareigūno darbui sugalvojau į jį nueiti. Aš, kaip ir suprantama buvau super geras pareigūnas, visus kalinius sutvarkiau be vargo. Kol neatėjo administratorius, kuris nusprendė, kad man nėra 14 metų. Aišku aš pamalonintas, bet blokuoti gero pareigūno, kuris laikosi visų serverio taisyklių nėra būtina !
  7. Sukčių reportavimo anketos Forma: 1. Jūsų Slapyvardis žaidime: rchrdu 2. Nusižengusio žaidėjo Slapyvardis: "Egle mano sese" STEAM_1:0:533742048 3. SS/Demo Įrodymai[BŪTINA]: https://megawrzuta.pl/download/ddb2ace369e1b36a06f73545428d332c.html 4. Kurioje DEMO dalyje privilegijuotas žaidėjas nusižengė?(Pradžioje/viduryje/pabaigoje): Prie pabaigos, bet demo ir taip trumpas. 5. Privilegijuoto žaidėjo nusižengimas, paaiškinimas, kaip kas įvyko: Pirmiausiai įjungiau Counter-Strike. Tada įėjau į jūsų serverį. Na ir aišku susidomėjau policijos pareigūnų ypatybėmis - norėjau apsaugoti šio serverio oro erdvę. Prisijungęs į komandą padariau, kaip ir priklauso laisvadienį visiems žaidėjams, kad šie galėtų atsipūsti. Sekanti diena, jau turėjo būti įdomesnė ( estafetės ) liepiau kaliniams eiti į narvą gražiai, kaip priklauso. Bet negana to, mano komandos draugas paprašė kelių sekundžių pakeisti bindui, na aš kadangi esu pilietiškas bei geraširdis žaidėjas jam šią galimybę suteikiau. Tada, kai mano komandos siela pareigūnas Makrucha pasikeitė bindą norėjau atidaryti vartus, parašiau /open, bet vartai neatsidarė, per mikrofoną paklausūs, kaip atidaryti vartus sulaukiau keiksmažodžių lavinos bei išmetimo iš policijos gretų. Norėčiau, kad šis žaidėjas būtų nubaustas ir jam būtų pritaikytos atitinkamos sankcijos, kadangi jis nusižengė absoliučiai visam administratorių kodeksui. Norėčiau, kad administratorius manęs atsiprašytų arba būtų įspėtas įspėjimu arba būtų užblokuotas laikinai.
×
×
  • Create New...