Jump to content

Smagiam laiko praleidimui!

Mūsų projektas sėkmingai gyvuoja virš 8 metų, turime 7 išskirtinius serverius, pasižyminčius unikaliomis ir įdomiomis sistemomis, todėl žaidimas čia tampa smagus kiekvienam Counter-Strike 1.6 žaidėjui!



Skaityti plačiau

LithauniaN-18

Nariai
  • Turinio kiekis

    30
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta Dienų

    3

LithauniaN-18 paskutinį kartą laimėjo Sausio 18 2022

LithauniaN-18 turinys buvo geriausiai įvertintas!

Reputacija

-1 Nemėgstama persona

Paskutiniai profilį aplankę nariai

Naujausių lankytojų blokas yra išjungtas ir nerodomas kitiems vartotojams.

  1. Ką tu čia ne per nesamonęs rašai ką tu išgelbesi taves visas servas nekencia sako kad tu čyteris ir sake padaryti alias? aš nesuprantu užka tu mane free ban daviai ir kaip aš turiu padaryti alias jei tu nešaudai aš noriu pamatyti nuotraukas kurios butum šaudes žombius nes dažniau žmonės sako kad tu tus čytus išjungi ir pajungi.
  2. Tu supranti kad neidomu nauji mapai nei fragintis neina nei ka mums reikia cs max ir dust 2x2 3x3 mums gerai svarbu idėkit cs_max
  3. 1. Jūsų Slapyvardis žaidime: Deividulis.2. Nusižengusio žaidėjo Slapyvardis: Bitcoin3. SS/Demo Įrodymai:https://www110.zippyshare.com/v/JowNYwOQ/file.html4. Kurioje DEMO dalyje žaidėjas nusižengė?(pradžioje/viduryje/pabaigoje): Pabaigoje5. Kuo nusikalto žaidėjas?:Žaidėjui dariau amx_alias nes daug kas sakė kad jis turi aimbota arba jis yra apvemtas tai aš jam dariau alias kai jis šaudo arba ji vemia ir padariau pora kartu kurioj vietoj jis nesitiki ir gavau free bana iš jo tai jei galit pažiūrėkit ką jis daro.
  4. Pasiūlymų anketos šablonas: 1. Jūsų žaidimo Slapyvardis/Nick:Deividulis. 2. Kam skirtas pasiūlymas?Adminams [Svetainei/serveriams]:Serveriams 3. Jūsų pasiūlymas:pridėk atgal cs_max nes dabar visalaik turim žaisti de_dust 2x2 arba 3x3 4. Kuo tai bus naudinga projektui?:bus linksmiau ir ne pranyks nostalgija ir bus daugiau nervų ir nuotaikos ir lengviau žaisti naujokams ir kitiems prašau atiduokit cs_max Rekomenduojame temos pavadinime trumpai (1-3~ žodžiais) įvardinti pasiūlymo esmę. Pvz. "Siūlau keisti VIP kainą"
  5. 1. Jūsų Slapyvardis žaidime: Deividulis.2. Nusižengusio žaidėjo Slapyvardis: Pareigunas Chauvinis3. SS/Demo Įrodymai:https://www108.zippyshare.com/v/ijCneUrz/file.html4. Kurioje DEMO dalyje žaidėjas nusižengė?(pradžioje/viduryje/pabaigoje): Pabaigoje5. Kuo nusikalto žaidėjas?:Kai buvau zombiu prasidėjo žaidimas aš to metu išėjau i tulyka padaryti heiterio moche ir krc aš pareinu žiuriu jau čiuvas mane sušaudė 10kartu jis negalėjo duoti man slay komandu kol aš negavau kick arba isipisnėju ir nejudu o čia kaip ir jis free slay skaitosi tai jam dabar bus rip mndrs
  6. + kad aš nepuolu nėra nusiskundimu turi turėti pats irdm.
  7. Aš ten mokinausi šokinėti ir nereikia jau atmazinti kad aš nepuolu (:
  8. 1. Jūsų Slapyvardis žaidime: Deividulis.2. Nusižengusio žaidėjo Slapyvardis:Ethereum3. SS/Demo Įrodymai:https://www59.zippyshare.com/v/97ZDSG0k/file.html4. Kurioje DEMO dalyje žaidėjas nusižengė?(pradžioje/viduryje/pabaigoje): Pabaigoje 5. Kuo nusikalto žaidėjas?: Nepuolą ir bėgą visa laiką nuo kulku arba gauną kažkoki monstra kuris turėtu tiesiog pulti skraidyti jis turėtu pulti žmogu o jis pabėgo tuo metu kai turėjo mėginti nužudyti manė galėsit pamatyti kaip jis bėgo nuo manęs su jėgą.
  9. 1. Jūsų Slapyvardis žaidime:Deividulis.2. Nusižengusio žaidėjo Slapyvardis: Deda kure :D3. SS/Demo Įrodymai: https://www98.zippyshare.com/v/knx0HLh2/file.html4. Kurioje DEMO dalyje žaidėjas nusižengė?(pradžioje/viduryje/pabaigoje):Pabaigoje ir kai nužudę manė jis ir vėl buvo afk ir išėjau i foruma pasiskusti.5. Kuo nusikalto žaidėjas?:Bėgau pažiūrėti ar yra afk žmonių ir pamačiau žmogų jis stovėjo tt baze afk ir kai atėjau arčiau jis pradėjo pulti ir kai nužudė manė jis ir vėl apsimetė afk tai jis taip ir daro tai jis turėtu būti nubaustas.
  10. Sukčių reportavimo anketos Forma: 1. Jūsų Slapyvardis žaidime: Deividulis. 2. Nusižengusio žaidėjo Slapyvardis: Lietuvis 3. SS/Demo Įrodymai[BŪTINA]:https://www.mediafire.com/file/7zcebvp0ysmlwb0/Jailas_LT_Swarm_S_DEMO.dem/file 4. Kurioje DEMO dalyje privilegijuotas žaidėjas nusižengė?(Pradžioje/viduryje/pabaigoje): Pabaigoje 5. Privilegijuoto žaidėjo nusižengimas, paaiškinimas, kaip kas įvyko:Prasidėjo roundas sakiau jam per voice kad pultu ir jis ten stovėjo gal 20sec ir tada prabėgo dar pora 10sec ir tada sakau puoli 1 puoli 2 puoli 3 ir jis dar stovėjo tuoj pačioj vietoj ir admians visitek negalėjo ban nes jis super adminas tai jis pagal viską turėtu gauti bana kad nepuola. Primename: neužmirškite temos pavadinime nurodyti sukčiaus slapyvardį - NICK
  11. https://www95.zippyshare.com/v/JtTfkHKa/file.html https://www.mediafire.com/file/72v9w3xau8gw74v/Jailas_LT_Swarm_S_DEMO.dem/file
×
×
  • Create New...