Jump to content

Smagiam laiko praleidimui!

Mūsų projektas sėkmingai gyvuoja virš 8 metų, turime 7 išskirtinius serverius, pasižyminčius unikaliomis ir įdomiomis sistemomis, todėl žaidimas čia tampa smagus kiekvienam Counter-Strike 1.6 žaidėjui!



Skaityti plačiau

Kliunkis

Nariai
  • Turinio kiekis

    13
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

2 Naujokas

Paskutiniai profilį aplankę nariai

322 profilio peržiūros
  1. Būtų įdomu ,kad iš to vid į swarmą pridėtų ta zm Nr4 būtų beveik kaip tankas ir galėtum gauti už jo nužudymą kokius 2k xp
  2. Kliunkis

    UNBAN NICK

    Taigi buvo žemėlapis dust3x3 ( jeigu neklystu ) ir ten padaryta kad negali užšokt ant mapo ,o tu statei sandbagus kad pasibostintai ant mapo todėl iš pradžių gavai įspėjimą. Vėliau vėl dar kartą lipai ,nors buvo pasakyta kad negalima.Buvai gavęs įspėjimą.
  3. Laukiu unbano😂O taip, čiesinu kaimynę😂😂 ( į balansą išeitų? )
  4. @Soundas_ mapus tu pasižėk koki gražūs o ne bl*t š*dų kokių pridėjinėjęs
  5. Vycka-marry FocuswOw-kiss Kia-kill Dekanidze,FixOne,Klaudze
  6. Kad ten prideda kokių nesamoningų ir nieks neina į mentus nei nėra įdomios veiklos +keičia mapa visada. Aš čia tokius stengiausiu ieškoti kuriuose yra pagrinde veikla kuria pagrinde užsiima ct vesdami dieną pvz:Futbolas,KZ,Šokimas nuo bokšto baseinas ir t.t
  7. Pasiūlymų anketos šablonas: 1. Jūsų žaidimo Slapyvardis/Nick:Kliunkis 2. Kam skirtas pasiūlymas? Jailbreak serveriui[Svetainei/serveriams]: 3. Jūsų pasiūlymas:Pridėti naujų žemėlapių 4. Kuo tai bus naudinga projektui?:Paįvairintas žaidimas bus ir gal pritrauks žmonių Siūlau įdėti į serverį šitus žemėlapius nes senieji jau kiek pabodę: https://gamebanana.com/maps/199376 https://gamebanana.com/maps/196498 https://gamebanana.com/maps/195748 https://gamebanana.com/maps/195379 https://gamebanana.com/maps/194451 https://gamebanana.com/maps/194584 Ačiū už dėmesį :) Rekomenduojame temos pavadinime trumpai (1-3~ žodžiais) įvardinti pasiūlymo esmę. Pvz. "Siūlau keisti VIP kainą"
×
×
  • Create New...