Jump to content

Smagiam laiko praleidimui!

Mūsų projektas sėkmingai gyvuoja virš 8 metų, turime 7 išskirtinius serverius, pasižyminčius unikaliomis ir įdomiomis sistemomis, todėl žaidimas čia tampa smagus kiekvienam Counter-Strike 1.6 žaidėjui!



Skaityti plačiau

Mangis`

Nariai
  • Turinio kiekis

    12
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta Dienų

    1

Mangis` paskutinį kartą laimėjo Rugpjūčio 8 2019

Mangis` turinys buvo geriausiai įvertintas!

Reputacija

7 Naujokas

Apie Mangis`

  • Gimtadienis 1998-10-28

Paskutiniai profilį aplankę nariai

388 profilio peržiūros
  1. https://www17.zippyshare.com/v/L9m4tKTC/file.html nežinau kurios čia dienos nes kelintą karta prašai demo, čia vakarykščio berods, o žaidime kai numečiau tai nematai nieko.
  2. Sukčių reportavimo anketos Forma: 1. Jūsų Slapyvardis žaidime: Mangis` 2. Nusižengusio žaidėjo Slapyvardis: Joey Marbach ar kažkas panašaus, antras nicko žodis. 3. SS/Demo Įrodymai[BŪTINA]: https://www105.zippyshare.com/v/Qer1QxWS/file.html 4. Kurioje DEMO dalyje privilegijuotas žaidėjas nusižengė?(Pradžioje/viduryje/pabaigoje): Pradžioje, demo vos 60 sekundžių tai 2,5 mb užema. 5. Privilegijuoto žaidėjo nusižengimas, paaiškinimas, kaip kas įvyko: Prisijungiau į serveri ir pamačiau kaip administratorius Joey užbanino 3 žmones ''free'' su reasonu ''Ritoj i mokykla'' p.s tokiam nebeleist pirkt admino išvis, turbūt 1 diena liko tai daro nesamones arba pritaikykit padoria bausme, ačiū! Primename: neužmirškite temos pavadinime nurodyti sukčiaus slapyvardį - NICK
  3. Mangis`

    Gask prisistato

    Labas, malonu. Trumpai aprašei apie save, o taip smalsu buvo
  4. Aš tai prieš, dar įdomiau. Žinosi, kad toliau reik būt. :D
  5. Sukčių reportavimo anketos Forma: 1. Jūsų Slapyvardis žaidime: Mangis` 2. Nusižengusio žaidėjo Slapyvardis: Linksmutis Dievas 3. SS/Demo Įrodymai[BŪTINA]: https://www89.zippyshare.com/v/tySxnvAc/file.html 4. Kurioje DEMO dalyje privilegijuotas žaidėjas nusižengė?(Pradžioje/viduryje/pabaigoje): Pabaigoje. 5. Privilegijuoto žaidėjo nusižengimas, paaiškinimas, kaip kas įvyko: Gavau bana už nepuolimą 30 minučių, kol atrašinėjau apie ~4-5 sekundes į messengeri draugui. :) Primename: neužmirškite temos pavadinime nurodyti sukčiaus slapyvardį - NICK
  6. labas, ačiū Labas nebuvau :D
  7. Labytia Ačiū Labas, panelė čia mano :)
  8. Mangis`

    Prisistatau Mangis`

    Jūsų žaidimo slapyvardis/NickName?: Mangis` Jūsų tikrasis vardas?: Mindaugas Jūsų amžius?: 1998-10-28 20 metų Iš kokio miesto esate?: Biržai Kokie jūsų pomėgiai, hobiai?: Domiuosi futbolu apie 10 metų bei esu pralankes ji tikrai nemažai laiko, bet dėl amžiaus ir laiko stokos turėjau šio pomėgio atsisakyti ir užsiimti juo tik laisvalaikiu. Retkarčiais atsipalaiduoju prie ežero žvejodamas. Kokios jūsų asmenybės gerosios ir blogosios savybės?: Gerosios manyčiau tai, kad nesinori palikt žmogaus bėdoje, konfliktus noriu išspręsti žodžiais, o ne veiksmais visgi amžius daug ką pasako, nemėgstu daug tuščiažodžiauti. Blogiausios, kad sunkiai atleidžiu bei greit prisirišu prie žmonių. Apibūdinkite savo charakterį: Kaip ir minėjau esu sąžiningas dažnai padedu tiems iš kurių ''tyčiojasi'' nemėgstu tuščiažodžiauti, konfliktus sprendžiu žodžiais, o ne veiksmais. Iš dalies žmogus esu kerštingas, priklauso nuo situacijos. Ar turite augintinių, jei taip, kas jie?: Ne. Ar turite brolių, seserų?: Sese Kaip sužinojote apie šį projektą?: Keletą draugų pasiūlė užsukti, o dabar užsikabinau dėl liaudies. Ką esate ar žadate pasiekti šiame projekte?: Na kaip ir kiekvienas turbūt aukštumų, norėčiau užsipelnyti kiekvieno žaidėjo pagarbą ir į kuo aukštesnes pareigas. Koks žmogus ar žmonės yra jūsų autoritetai projekte?: Nėra. Jūsų nuotrauka [NEBŪTINA]: Facebook: Mangis Kam tikrai smalsu, pasižiūrėsit.
  9. Labas, smalsu pažiūrėt buvo :)
×
×
  • Create New...