Jump to content

Smagiam laiko praleidimui!

Mūsų projektas sėkmingai gyvuoja virš 8 metų, turime 7 išskirtinius serverius, pasižyminčius unikaliomis ir įdomiomis sistemomis, todėl žaidimas čia tampa smagus kiekvienam Counter-Strike 1.6 žaidėjui!



Skaityti plačiau

Pastebėjau sukčių - NICK


Rekomenduojami pranešimai

Sukčių reportavimo anketos Forma:
 
1. Jūsų Slapyvardis žaidime: BaTuoTas KaTiNaS PuKiS
2. Nusižengusio žaidėjo Slapyvardis: ነፋስ
3. SS/Demo Įrodymai[BŪTINA]:https://www109.zippyshare.com/v/gVIbwzAq/file.html
4. Kurioje DEMO dalyje privilegijuotas žaidėjas nusižengė?(Pradžioje/viduryje/pabaigoje): 
5. Privilegijuoto žaidėjo nusižengimas, paaiškinimas, kaip kas įvyko: taigi atejeu i serva pradejo grasinti banais dejo bana free 3h. pastovei grasina zmonem su banais kaip lieka 3vs2 numeta smoka mes einame i ji  ir mirem prarado rounda ir sake  da karta taip padaryk uzbanins nera tokios taisykles net. kitas dalykas kaip buna 3vs2 negalima lipti ant deziu grasina banais slay Ar galite nubausti sita

 

Primename: neužmirškite temos pavadinime nurodyti sukčiaus slapyvardį - NICK

Link to comment
Share on other sites

Pastoviai? Demo labiau i vidurį žiūrėkit, mano demo. Jis nepuola, campina. Po to kai pasakiau kad banas, parašiau /am pabėgo. Ir pastoviai nepuola campina. Ir pabėga kai jau mato kad bana gaus. Ant dėžių esu gavęs bana kai liko 3x2 kai buvau ant dėžiu, nuo Zedo berods. I smoka kai buvom visi sulinde, ten 3 ar 4 irgi berods Zedas ar Arba sake kad banins kita karta. Tai nežinau, jeigu prižiūrėtojai taip sako, tai manau kad reikia klausyt ar ne.

https://www17.zippyshare.com/v/TCjDzvs6/file.html

Žiūrėkit labiau i vidurį, matysit kada jis išeis, tai beveik prieš jo išėjima.

 

Bet kokiu atveju, banas pelnytas. Campino, nepuolė ir pabėgo. Kaip kitaip reikia elgtis?

Redaguota nario ነፋስ
Link to comment
Share on other sites

kas tau  tua nepuola As puolu tu respe sedi  kaip ant deziu uzlipes buvau ir kimarinai ten o kitem pisi prota antras dalykas kad mes i smoka ejom mirem ir jus rounda praradot visi taip daro. o tu vienas ateini kuris kuri savo taisykles. ir banini kada nori ir kiek nori

Link to comment
Share on other sites

Nelabai aš ir baninu :D Tiesiog, jus ten 3 krūvelėj buvot, ir tu mane užmušiai, tai tik tave viena atpažinau, kitu nemačiau, išvada tokia kad jūs ten laukėt kažko, kitaip tariant campinot. Po to viena round stebejau tave, tu puse round prabuvai respe savo, po to vėl nemačiau tavęs, bet per visa round 1 karta mirei tik.

Aš taisyklių nekuriu, na bent prižiūrėtojai kuria, nes aš iš oro šitu dalyku neitraukiu. Gal atsiras prižiūrėtojas ir paaiškint kaip ten yra ištikro yra, nes realiai tada nesamonė, man free banus dėdavo seniau.

Esmė tame kad banas pelnytas, o dėl tu taisyklių paaiškins prižiūrėtojas ir viskas aišku bus, nes realiai jos buvo, banu yra už tai uždėta ne vienas, tai nežinau kaip jos ten yra ar nėra. Bet realiai už tai nieko nenubaudžiau dar, tai pats laikas išsiaiškinti kaip ten yra ištikro :D

Tai dabar dėmo žėt :D..... Ai aš tingiu, daryk kaip nori, nes banas pelnytas, o aš ne prižiūrėtojas kad dėmo žėčiau, čia jūsų darbas.

Redaguota nario ነፋስ
Link to comment
Share on other sites

kaip buvom 2vs2 tu nepuolei o kaskur nujejei gal 30sekundziu 40 sekundziu bbz as ant dezes buvau ka tu darei tu laukei kol nulipsiu o pats lipi ant dezes  toks tu jau s.admin

Link to comment
Share on other sites

Nežėsiu dėmo ne mano darbas, free banas for me. Matau kad čia tikrai kuo toliau tuo daugiau nesamoniu. Ankščiau visi parašydavo pradžia pabaiga viduris. Sio, mano atvėjo ne viduris bet nuo vidurio i pradžia biški viskas. Nežadu žėt aš tu dėmo ir iekot to laiko. Realiai tu paaiškint ta specelini subėgima visai team i smoke ir ant dėžiu mažiau nei 3x3, kaip ten yra? Nes man idomu kaip tiksliai yra.

Link to comment
Share on other sites

nėra nei vienos is tu taisykliu kad negalima lipt ant deziu tarkim 3v2 arba sulyst i smoka bet kadangi zinau abi personas ir kaip pukis vsd nepuola , campina ir aiskina tapati kitiems o windas tiesiog griezta persona , bet teisinga jau nuo senu laiku daug metu atgal tiksliai negaliu sakyt neatsimenu bet isliko toks pat tai manau , vertetu abieju demo perziuret pilnai kai bus laiko ir ivertinti situacija is abieju pusiu @SAMURAI

Redaguota nario Sonic. ツ
Link to comment
Share on other sites

nepamirsk flamingai kaip tu cempini ir nepuoli  ir pisi kitiem prota. Kaip Ateina Prizuretojas Sedi tyli kaip dezei :classic_biggrin:

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

17 hours ago, PuKis said:

nepamirsk flamingai kaip tu cempini ir nepuoli  ir pisi kitiem prota. Kaip Ateina Prizuretojas Sedi tyli kaip dezei :classic_biggrin:

as ir tuos priz na pasiust galiu man nesvarbu , zaidziu kaip zaidzia kiti nepatinka? iseik ✌

Link to comment
Share on other sites

  • SAMURAI užrakino šią temą
Svečias
Ši tema uždaryta tolesniems atsakymams.
×
×
  • Create New...