V3N 47 Parašė Gegužė 5, 2020 Dalyvių skaičius - 17 Nepatekę: Klaudze Zor1k BOTAS orange Patekusieji į apklausą: (mano nuomone 30% iš apklausų atkristų už neatėjimą į serverį (apklausa), nes atranka tęsiasi gan ilgai). FocuswOw. ツ Vycka FalleN Gembaz2 FixOne ツ UltraInstinct deividelis SuperNatural Amanda Frx. robynus Bedarbio bendradarbis wdviii Patekusieji: (2-3 atkrisų per +-3mėn.) FalleN deividelis Gembaz2 FixOne ツ robynus Vycka Čia yra tik mano pamąstymai, o kaip bus pamatysim gal birželį?!? (o gal bus paskelbta nauja atranka , nes kiti tikrai nesulauks 3 mėn laukimo) 1 1 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
SAMURAI 1,005 Parašė Gegužė 5, 2020 Dar ankstoka su spejimais, ne? Share this post Link to post Share on other sites
EmptY 195 Parašė Gegužė 5, 2020 (redaguota) 26 minutes ago, V3N said: Dalyvių skaičius - 17 Nepatekę: Klaudze Zor1k BOTAS orange Patekusieji į apklausą: (mano nuomone 30% iš apklausų atkristų už neatėjimą į serverį (apklausa), nes atranka tęsiasi gan ilgai). FocuswOw. ツ Vycka FalleN Gembaz2 FixOne ツ UltraInstinct deividelis SuperNatural Amanda Frx. robynus Bedarbio bendradarbis wdviii Patekusieji: (2-3 atkrisų per +-3mėn.) FalleN deividelis Gembaz2 FixOne ツ robynus Vycka Čia yra tik mano pamąstymai, o kaip bus pamatysim gal birželį?!? (o gal bus paskelbta nauja atranka , nes kiti tikrai nesulauks 3 mėn laukimo) Nvm Redaguota Gegužė 5, 2020 nario EmptY Share this post Link to post Share on other sites
Šilas 459 Parašė Gegužė 5, 2020 (redaguota) Mano nuomone apie situs pirdzius Klaudze +- galbut istenes i apklausas Zor1k prikolas , o ne dalyvis BOTAS same kaip ir virsuj orange matem kaip elgesi su pirktiniu priz, litanijas rasydavo ban reasonuose FocuswOw. ツ Romka yra romka ir jam lemta pildyt anketas ir nepatekt i priziuretoju gretas (p.s jo anketos per silnos, norisi daugiau is jo kaip veterano) Vycka Sunku sakyt, kartais normalei elgavosi kartais pist kai paskutinis daunas, realus kandidatas i priz, bet nemanau ar ilgai juom isbutu FalleN Vienas is favoritu laimet, kiek pastebejau praeiti budavo kazkokiu sposu bet pastaruoju metu yra pavyzdinis jailas.lt zaidejas Gembaz2 Panasi istorija kaip ir su vycka, jei kas skaitot kurie losia swarme tai matet prikolus tarp situ ir sponkiu ir jailas # zaideju, manau ,kad butu taspats kaip ir su vycka, kad realus kandidatas i priz, bet nemanau ar ilgai juom izbutu. FixOne ツ UltraInstinct Sitie abu man nezinomi neturiu daug zodziu ka pasakyt apie jos, bet manau ,kad fixone yra "geresnis" kandidatas i priz nei ultrainstinct deividelis Nemaciau jo jau senokai, taipogi vienas is favoritu i priz, turi visas savybes kokiu reikia priziuretojui bijau sumeluot tik del aktyvumo nes jo nemaciau jau pora men (galbut zaidzia su kitu nick) SuperNatural Maciau kazkur kazkada... tai tiek ziniu Amanda Maciau ,kad suaktyvejo jinai , ir bendraujanti buvo, jei butu buvus aktyvu matau as ja kaip kandidate i priziuretojus Frx. maciau ,kad buvo priziuretojas karta, dabar neprisimenu del ko "atsistatydino", tiketina ,kad jei viena kart "atsistatydino" gali nutikt ir si kart. robynus Senas vilkas pazystamas is numirusio sudserverinio patapusio projekto, puikiai pamenu ji bunant to susderverino 14iniu pacu vaiku lordas ne karta prasisoves is jo bana uz cytu naudojima, visada budavo rimtas ir toksai nepasiekiamas, taipat negaliu pasakyt apie ji dabar, atrodo jisai atsipalaidaves, chillina serveryje, nera sventasis bet kiek maciau jailo chebrai patinka jisai, mano sirdyje jisai jau priziuretojas Bedarbio bendradarbis sitam minecrafto spimpeliui ir tik tezaist minecraft, sikart susilaikysiu nuo izeidimu ,bet neimciau jo i priziuretojus Kris pirmam etape klaudze botas orange focuswow bedarbio bendradarbis Kris antram etape armanda frx ultrainstinct vycka gembaz2 deividelis Eis pamarskomu del priz: fallen robynus fixone supernatural Mano nuomone fallen or robynus Redaguota Gegužė 5, 2020 nario Jurbarko Bachūras 1 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Gembaz2 221 Parašė Gegužė 5, 2020 1 hour ago, Jurbarko Bachūras said: Mano nuomone apie situs pirdzius Klaudze +- galbut istenes i apklausas Zor1k prikolas , o ne dalyvis BOTAS same kaip ir virsuj orange matem kaip elgesi su pirktiniu priz, litanijas rasydavo ban reasonuose FocuswOw. ツ Romka yra romka ir jam lemta pildyt anketas ir nepatekt i priziuretoju gretas (p.s jo anketos per silnos, norisi daugiau is jo kaip veterano) Vycka Sunku sakyt, kartais normalei elgavosi kartais pist kai paskutinis daunas, realus kandidatas i priz, bet nemanau ar ilgai juom isbutu FalleN Vienas is favoritu laimet, kiek pastebejau praeiti budavo kazkokiu sposu bet pastaruoju metu yra pavyzdinis jailas.lt zaidejas Gembaz2 Panasi istorija kaip ir su vycka, jei kas skaitot kurie losia swarme tai matet prikolus tarp situ ir sponkiu ir jailas # zaideju, manau ,kad butu taspats kaip ir su vycka, kad realus kandidatas i priz, bet nemanau ar ilgai juom izbutu. FixOne ツ UltraInstinct Sitie abu man nezinomi neturiu daug zodziu ka pasakyt apie jos, bet manau ,kad fixone yra "geresnis" kandidatas i priz nei ultrainstinct deividelis Nemaciau jo jau senokai, taipogi vienas is favoritu i priz, turi visas savybes kokiu reikia priziuretojui bijau sumeluot tik del aktyvumo nes jo nemaciau jau pora men (galbut zaidzia su kitu nick) SuperNatural Maciau kazkur kazkada... tai tiek ziniu Amanda Maciau ,kad suaktyvejo jinai , ir bendraujanti buvo, jei butu buvus aktyvu matau as ja kaip kandidate i priziuretojus Frx. maciau ,kad buvo priziuretojas karta, dabar neprisimenu del ko "atsistatydino", tiketina ,kad jei viena kart "atsistatydino" gali nutikt ir si kart. robynus Senas vilkas pazystamas is numirusio sudserverinio patapusio projekto, puikiai pamenu ji bunant to susderverino 14iniu pacu vaiku lordas ne karta prasisoves is jo bana uz cytu naudojima, visada budavo rimtas ir toksai nepasiekiamas, taipat negaliu pasakyt apie ji dabar, atrodo jisai atsipalaidaves, chillina serveryje, nera sventasis bet kiek maciau jailo chebrai patinka jisai, mano sirdyje jisai jau priziuretojas Bedarbio bendradarbis sitam minecrafto spimpeliui ir tik tezaist minecraft, sikart susilaikysiu nuo izeidimu ,bet neimciau jo i priziuretojus Kris pirmam etape klaudze botas orange focuswow bedarbio bendradarbis Kris antram etape armanda frx ultrainstinct vycka gembaz2 deividelis Eis pamarskomu del priz: fallen robynus fixone supernatural Mano nuomone fallen or robynus Gembaz2 Panasi istorija kaip ir su vycka, jei kas skaitot kurie losia swarme tai matet prikolus tarp situ ir sponkiu ir jailas # zaideju, manau ,kad butu taspats kaip ir su vycka, kad realus kandidatas i priz, bet nemanau ar ilgai juom izbutu. senai buvus istorija o tu viska apie mane zinai tik is skaitymo, o realiai nei serve neloses kartu :D 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
V3N 47 Parašė Gegužė 6, 2020 Nu taip, tiesa, dėl Vyckos galvojau, bet aš situacijų nežinau, nes serveriuose nesilankau, bet Soundas greičiausiai jį atmetęs būtų 1 Share this post Link to post Share on other sites
V3N 47 Parašė Gegužė 6, 2020 Ir kaip minėjau, man atrodo nauja atranka bus, nes kiti nesulauks 3+-mėn. ... Share this post Link to post Share on other sites
Policininko šuo 75 Parašė Gegužė 6, 2020 Cia su tokiais Soundo tempais, daugiau nei puse pretendentu bus neaktyviu, kol patikrins anketas :D 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
V3N 47 Parašė Gegužė 6, 2020 Jau dabar yra koks trečdalis neaktyvus 1 Share this post Link to post Share on other sites
Vycka 392 Parašė Gegužė 6, 2020 Jo duokit priž unbanus bent pasiimsiu. 3 Share this post Link to post Share on other sites
AwpIsTheLife 49 Parašė Gegužė 7, 2020 (redaguota) Tikru tikriausiai manau šitie pateks į apklausą: FixOne, Fallen, robynus jie tikrai nusipelnė. Daugiau iš mano perspektyvo visi kiti botagai, kurie dar su paprastais adminas nemoka elgtis. (Neisižeiskite ne visi čia) Redaguota Gegužė 7, 2020 nario AwpIsTheLife 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
V3N 47 Parašė Gegužė 7, 2020 Visi šitie 3 asmenys, buvo mano spėjimuose ;) 1 Share this post Link to post Share on other sites
Vycka 392 Parašė Gegužė 7, 2020 1 hour ago, wdviii said: Kaip miela. visiems px ant taves :DDDD 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
Šilas 459 Parašė Gegužė 7, 2020 Ai jo pamirsau apie ji parasyt kazka :DDDD 1 Share this post Link to post Share on other sites
RomasLTU 503 Parašė Gegužė 10, 2020 (redaguota) On 5/6/2020 at 12:10 AM, Jurbarko Bachūras said: Mano nuomone apie situs pirdzius Klaudze +- galbut istenes i apklausas Zor1k prikolas , o ne dalyvis BOTAS same kaip ir virsuj orange matem kaip elgesi su pirktiniu priz, litanijas rasydavo ban reasonuose FocuswOw. ツ Romka yra romka ir jam lemta pildyt anketas ir nepatekt i priziuretoju gretas (p.s jo anketos per silnos, norisi daugiau is jo kaip veterano) Vycka Sunku sakyt, kartais normalei elgavosi kartais pist kai paskutinis daunas, realus kandidatas i priz, bet nemanau ar ilgai juom isbutu FalleN Vienas is favoritu laimet, kiek pastebejau praeiti budavo kazkokiu sposu bet pastaruoju metu yra pavyzdinis jailas.lt zaidejas Gembaz2 Panasi istorija kaip ir su vycka, jei kas skaitot kurie losia swarme tai matet prikolus tarp situ ir sponkiu ir jailas # zaideju, manau ,kad butu taspats kaip ir su vycka, kad realus kandidatas i priz, bet nemanau ar ilgai juom izbutu. FixOne ツ UltraInstinct Sitie abu man nezinomi neturiu daug zodziu ka pasakyt apie jos, bet manau ,kad fixone yra "geresnis" kandidatas i priz nei ultrainstinct deividelis Nemaciau jo jau senokai, taipogi vienas is favoritu i priz, turi visas savybes kokiu reikia priziuretojui bijau sumeluot tik del aktyvumo nes jo nemaciau jau pora men (galbut zaidzia su kitu nick) SuperNatural Maciau kazkur kazkada... tai tiek ziniu Amanda Maciau ,kad suaktyvejo jinai , ir bendraujanti buvo, jei butu buvus aktyvu matau as ja kaip kandidate i priziuretojus Frx. maciau ,kad buvo priziuretojas karta, dabar neprisimenu del ko "atsistatydino", tiketina ,kad jei viena kart "atsistatydino" gali nutikt ir si kart. robynus Senas vilkas pazystamas is numirusio sudserverinio patapusio projekto, puikiai pamenu ji bunant to susderverino 14iniu pacu vaiku lordas ne karta prasisoves is jo bana uz cytu naudojima, visada budavo rimtas ir toksai nepasiekiamas, taipat negaliu pasakyt apie ji dabar, atrodo jisai atsipalaidaves, chillina serveryje, nera sventasis bet kiek maciau jailo chebrai patinka jisai, mano sirdyje jisai jau priziuretojas Bedarbio bendradarbis sitam minecrafto spimpeliui ir tik tezaist minecraft, sikart susilaikysiu nuo izeidimu ,bet neimciau jo i priziuretojus Kris pirmam etape klaudze botas orange focuswow bedarbio bendradarbis Kris antram etape armanda frx ultrainstinct vycka gembaz2 deividelis Eis pamarskomu del priz: fallen robynus fixone supernatural Mano nuomone fallen or robynus Tu man dar čia klaupsies ant keliu ir maldausi...... manęs Romka romka nedaryk to prašau nedaryk. Vistiek tu man po padu Redaguota Gegužė 10, 2020 nario FocuswOw ツ Share this post Link to post Share on other sites
V3N 47 Parašė Gegužė 10, 2020 13 hours ago, FocuswOw ツ said: Tu man dar čia klaupsies ant keliu ir maldausi...... manęs Romka romka nedaryk to prašau nedaryk. Vistiek tu man po padu xDD, o gal aš specialiai pareisiu ir bus atvirkščiai? 1 Share this post Link to post Share on other sites
deividelis 385 Parašė Gegužė 12, 2020 Tonybete galit daryti statimus, kofai irgi geri. 1 Share this post Link to post Share on other sites
FalleN 290 Parašė Gegužė 12, 2020 8 hours ago, deividelis said: Tonybete galit daryti statimus, kofai irgi geri. Pastačiau viską už Romką,tikiuosi soundas nenuvils. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Šilas 459 Parašė Gegužė 13, 2020 8 hours ago, FalleN said: Pastačiau viską už Romką,tikiuosi soundas nenuvils. Jei Romka prisizad mane gint nuo myacu visokiu as irgi statau savo 3 menesiu invaliduma. 1 Share this post Link to post Share on other sites
wdviii 29 Parašė Gegužė 15, 2022 5 minutes ago, Vycka said: Trash Visiems px ant tavęs Share this post Link to post Share on other sites
WD40 6 Parašė Gegužė 16, 2022 12 hours ago, wdviii said: Visiems px ant tavęs Trash 1 Share this post Link to post Share on other sites
Vycka 392 Parašė Gegužė 16, 2022 12 hours ago, wdviii said: Visiems px ant tavęs Svaboden budiš pasuksi 1 Share this post Link to post Share on other sites