Jump to content

Smagiam laiko praleidimui!

Mūsų projektas sėkmingai gyvuoja virš 8 metų, turime 7 išskirtinius serverius, pasižyminčius unikaliomis ir įdomiomis sistemomis, todėl žaidimas čia tampa smagus kiekvienam Counter-Strike 1.6 žaidėjui!



Skaityti plačiau

Pastebėjau sukčių - Simpliux


Rekomenduojami pranešimai

Sukčių reportavimo anketos Forma:
 
1. Jūsų Slapyvardis žaidime: Vbsertyu
2. Nusižengusio žaidėjo Slapyvardis: s1impliux
3. SS/Demo Įrodymai[BŪTINA]:https://www101.zippyshare.com/v/F8Ue77lD/file.html
4. Kurioje DEMO dalyje privilegijuotas žaidėjas nusižengė?(Pradžioje/viduryje/pabaigoje): Visas demo gal 15-20min
5. Privilegijuoto žaidėjo nusižengimas, paaiškinimas, kaip kas įvyko:Kadangi šita tema bus patikrinta max po mėnesio,dviejų,nes papirkta viska kad soundas peržiurėtų,bet px.1.Pastovus kabinėjimaisi,provokavimai,izeidimai ir pnš ant paprastu zaidėjų kurie jam nieko nesako,arba prisijungia i serva. 2.Pora vietų campinimas,bet čia neesmė. 3.Kodėl tada jisai gali iš saves statyti bbž ka,o kiti zaidėjai ne? Ta prsm buvo pabaigoje demo momentas,kai žmogus paklausė klausimo,kuris manau nebuvo įžeidžiantis,o tas davė jam bana uz provokacijas,izeidimus,aš nesuprantu @Soundas_ negi tau ant tiek sumokėjo pinigų ar ko,kad jis gali daryti bbz ka serve,veja zaidėjus,provokuoja ir pnš.Negi tau pačiam šitas cirkas neatsibodo? Jeigu toliau toks bus bispridelas tai nieko neliks iš projekto. Suprantu mes paprasti zaidėjai.,mes jo ok,gali but kad nerodom pavydzio gero,bet čia prižiurėtojas,negi rmt nepamoina taip tau @Soundas_

 

Primename: neužmirškite temos pavadinime nurodyti sukčiaus slapyvardį - NICK

Redaguota nario Vycka
Link to comment
Share on other sites

Žaidėjui "qunncy^^" uždėtas nepelnytas banas, jo pamąstymus, atsižvelgiant į emocijas, negalima traktuot kaip įžeidimų, ypatingai atsižvelgiant į tai, kad kritikuojamo asmens nebuvo serveryje ir kritika nebuvo nukreipta tiesiogiai į žmogų, o tik į jo elgesį/veiksmą. Arba kitaip tariant - jis tiesiog išreiškė 'neigiamą' nuomonę (ir tikėtina, norėjo apie tai padiskutuot su kitais) apie prižiūrėtojo statuso pardavimą. Prižiūrėtojui @s1mpliux uždėtas įspėjimas, žaidėjas "qunncy^^" atbanintas.

Žaidėjas "VSD" pelnytai gavo baną už grubius įžeidimus.
Žaidėjo "Styvas Wonderis" banas sutrumpintas iki 30min.. Šiuo atveju nekorektiška banint visus iš eilės, kai tai daroma emocionaliai atsižvelgiant į tai, jog žemėlapio pradžioje "s1mpliux" juokavo panašiu tonu (menkesni keiksmai/įžeidimai/'prikolai') su žaidėjais, o kažkuriuo momentu pasijautė per daug įžeistas (kai diskutuojama su visokiais prikolais, tai bet kada kažkuri pusė gali pasijust labiau įžeista - už tai negalima banint atsižvelgiant į tai, kad savo noru buvo įsitraukta ir plėtota būtent tokio pobūdžio diskusija/bendravimas) ir pradėjo griežtai bausti, neatsižvelgiant į visas aplinkybes (reikėjo pvz. dėt 5-15min mute ir tiek..). Prižiūrėtojas @s1mpliux perspėtas.

Iš pradžių norėjau dalį demo patikrint šnd, o kitą dalį kurią kitą dieną, bet lyg ir visą demo/visus 'įvykius' pakomentavau? :1f914:

  • Patinka 3
  • Ačiū 1
Link to comment
Share on other sites

Svečias
Ši tema uždaryta tolesniems atsakymams.
×
×
  • Create New...