Jump to content

Smagiam laiko praleidimui!

Mūsų projektas sėkmingai gyvuoja virš 8 metų, turime 7 išskirtinius serverius, pasižyminčius unikaliomis ir įdomiomis sistemomis, todėl žaidimas čia tampa smagus kiekvienam Counter-Strike 1.6 žaidėjui!



Skaityti plačiau

Atranka į Serverių Prižiūrėtojus [ UŽRAKINTA ]


Soundas_
Message added by Soundas_

2020-07-04 Prižiūrėtojų atranka prasidėjo!

Rekomenduojami pranešimai

1. Jūsų žaidimo Slapyvardis/Nick: Insomnia
2. Jūsų amžius: 19
3. Ar esate buvę Serverių Prižiūrėtoju kituose projektuose? (Taip/Ne - Jeigu TAIP, kiek laiko? Dėl ko buvote išmestas/išėjote?) : Senai Ladies.lt buvau, bet teko išvykti ir nebežaidžiau ilgokai aplamai nieko.
4. Ar sugebate atskirti žaidėjus naudojančius žaidimą palengvinančias programas nuo paprastų, gerai žaidžiančių žaidėjų?: Taip.
5. Ar esate naudoję čytus ar kitas pagalbines priemones? Jeigu taip, tai kokias?:  Per sena kompa turėjau wh/aim, bet taip ir liko jie senam kompe.
6. Kiek laiko praleidžiate Jailas.lt serveriuose per dieną/savaitę?:  Per diena kelias valandas.
7. Ar žaidžiate tik šio projekto serveriuose?:  Taip, kartais įsijungiu ir kitus serverius, bet dažniausiai laika atiduodu šiam serveriui.
8. Kokiuose šio projekto serveriuose lankotės dažniausiai?: Deathrun, retkarčiais swarm zombyna, jail ir šiaip nuo nuotaikos priklauso kiti servai.
9. Ar gerai žinote AMX  komandas reikalingas pilnai serverių priežiūrai?: Iš seno kažkiek išlike, moku svarbias ban/kick/slay ir t.t komandas, bet jeigu primintumet ar atsiustumet lentele, lengvai susitvarkyčiau.
10. Kaip suvokiate Prižiūrėtojo pareigas?: Taip, kad jis turėtu prižiūrėti tvarką serveryje, turėtu būti atsakyngas ir atkreipt dėmesi į kitu norus.
11. Ar suprantate, jog prižiūrėtojai(-os) turi vadovautis ne tik taisyklėmis, bet taip pat esančiomis situacijomis, visada bausmę nustatyti pagal pažeidimo rimtumą, būti nei per griežtu(-a), nei per geru(-a)?: Taip suprantu, bausmes visiem taikomos tos pačios, kiek griežtesnes bausmes dėčiau pasikartojantiem arba įspėjimų nepaisomiem žaidėjam.
12. Jūsų kontaktai (Skype, Discord): Jaska#8213
13. Ar turite mikrofoną?: Taip.
14. Parašykite kelis sakinius apie save, aprašydami savo gerąsias ir blogąsias savybes, pomėgius, charakterį: Atsakingas, pastabus,  malonus, niekad nesikarščiuoju, neišerzina taip pat niekas.
15. Nuoroda iki Jūsų pristatymo temos [nebūtina, tačiau privalumas]: 
16. Įrašykite trumpą garso įrašą, kuriame turite paminėti savo vardą, amžių, žaidimo slapyvardį bei papildomą informaciją, kuri pagal jūs būtų naudinga anketos papildymui: http://vocaroo.com/  Jeigu pasirodysiu įdomus jums, manau per dc ar skype pabendrausim plačiau, nei tos greitos kelios minutes apibūdinimo apie mane.

  • Sutrikęs 1
Link to comment
Share on other sites

1. Jūsų žaidimo Slapyvardis/Nick: zadrotas
2. Jūsų amžius: 19
3. Ar esate buvę Serverių Prižiūrėtoju kituose projektuose? (Taip/Ne - Jeigu TAIP, kiek laiko? Dėl ko buvote išmestas/išėjote?) :nebuvau viskam yra 1 akrtas
4. Ar sugebate atskirti žaidėjus naudojančius žaidimą palengvinančias programas nuo paprastų, gerai žaidžiančių žaidėjų?:jo
5. Ar esate naudoję čytus ar kitas pagalbines priemones? Jeigu taip, tai kokias?: aima turejas per cs go
6. Kiek laiko praleidžiate Jailas.lt serveriuose per dieną/savaitę?: i savaite 5 kartais 6 d
7. Ar žaidžiate tik šio projekto serveriuose?: jo
8. Kokiuose šio projekto serveriuose lankotės dažniausiai?:swarm ir deathrun
9. Ar gerai žinote AMX  komandas reikalingas pilnai serverių priežiūrai?:ismokes vos ne mintinai
10. Kaip suvokiate Prižiūrėtojo pareigas?: dalinti nemokamas darogas geriam biciukam ir po zvanoka i makaule blogiukam
11. Ar suprantate, jog prižiūrėtojai(-os) turi vadovautis ne tik taisyklėmis, bet taip pat esančiomis situacijomis, visada bausmę nustatyti pagal pažeidimo rimtumą, būti nei per griežtu(-a), nei per geru(-a)?: suprantu
12. Jūsų kontaktai (Skype, Discord): kowalski 9494
13. Ar turite mikrofoną?: jo
14. Parašykite kelis sakinius apie save, aprašydami savo gerąsias ir blogąsias savybes, pomėgius, charakterį: gerosios: kad esu draugiskas zmogus nerekiu neapkalbineju sutariu sudidziaja dalim servo blogos: kartais megstu nusikeikt ir sniot koksa
15. Nuoroda iki Jūsų pristatymo temos [nebūtina, tačiau privalumas]: 
16. Įrašykite trumpą garso įrašą, kuriame turite paminėti savo vardą, amžių, žaidimo slapyvardį bei papildomą informaciją, kuri pagal jūs būtų naudinga anketos papildymui: https://voca.ro/hMGE1Kw9MvB

  • Patinka 4
  • Sutrikęs 1
Link to comment
Share on other sites

1. Jūsų žaidimo Slapyvardis/Nick:  Boika
2. Jūsų amžius: 20
3. Ar esate buvę Serverių Prižiūrėtoju kituose projektuose? (Taip/Ne - Jeigu TAIP, kiek laiko? Dėl ko buvote išmestas/išėjote?) : Taip, buvau čia prieš metus. Išėjau savo noru.
4. Ar sugebate atskirti žaidėjus naudojančius žaidimą palengvinančias programas nuo paprastų, gerai žaidžiančių žaidėjų?: Taip
5. Ar esate naudoję čytus ar kitas pagalbines priemones? Jeigu taip, tai kokias?: Esu naudojęs. AIM, WH, SPEEDHACKĄ.
6. Kiek laiko praleidžiate Jailas.lt serveriuose per dieną/savaitę?:  Būna nuo 2-3h, kartais daugiau.
7. Ar žaidžiate tik šio projekto serveriuose?:  Dažniausiai.
8. Kokiuose šio projekto serveriuose lankotės dažniausiai?: Jb, Pb, kartais bb.
9. Ar gerai žinote AMX  komandas reikalingas pilnai serverių priežiūrai?: Taip
10. Kaip suvokiate Prižiūrėtojo pareigas?: Tai labai atsakingas darbas, reikia atsižvelgti į situacijas.
11. Ar suprantate, jog prižiūrėtojai(-os) turi vadovautis ne tik taisyklėmis, bet taip pat esančiomis situacijomis, visada bausmę nustatyti pagal pažeidimo rimtumą, būti nei per griežtu(-a), nei per geru(-a)?: Taip
12. Jūsų kontaktai (Skype, Discord): ignas.ignas79  
13. Ar turite mikrofoną?: Taip
14. Parašykite kelis sakinius apie save, aprašydami savo gerąsias ir blogąsias savybes, pomėgius, charakterį: Esu draugiškas, užsispyręs bei padedantis kitiems. Labai greit galit mane išprovokuot.
15. Nuoroda iki Jūsų pristatymo temos [nebūtina, tačiau privalumas]: 
16. Įrašykite trumpą garso įrašą, kuriame turite paminėti savo vardą, amžių, žaidimo slapyvardį bei papildomą informaciją, kuri pagal jūs būtų naudinga anketos papildymui: http://vocaroo.com/

Redaguota nario Soundas_
Atmesta dėl neaktyvumo
  • Patinka 5
  • Haha 3
Link to comment
Share on other sites

1. Jūsų žaidimo Slapyvardis/

Nick: [ANTIMAT]Nick
 

2. Jūsų amžius:

22
 

3. Ar esate buvę Serverių Prižiūrėtoju kituose projektuose? (Taip/Ne - Jeigu TAIP, kiek laiko? Dėl ko buvote išmestas/išėjote?) :

Taip buvau niekas neismete serveris zlugo tai delto taip ir nutiko 
 

4. Ar sugebate atskirti žaidėjus naudojančius žaidimą palengvinančias programas nuo paprastų, gerai žaidžiančių žaidėjų?:

Manau kad taip bet visada gi galima patikrinti ir isitikinti ar jis nenaudoja kazko
 

5. Ar esate naudoję čytus ar kitas pagalbines priemones? Jeigu taip, tai kokias?: 

Niekada nieko nenaudojau 
 

6. Kiek laiko praleidžiate Jailas.lt serveriuose per dieną/savaitę?: 

Tai as cia jusu nuolatinis zaidejas. per diena 4-5 valandas pasaudau per savaite net nezinau dideli laika praleidziu cia. Budamas priziuretoju dar daugiau skirciau demesio serveriui nes pastebejau kad priziuretoju serveryje isvis nebuna :/
 

7. Ar žaidžiate tik šio projekto serveriuose?:

Taip istikimas Jailas zaidejas esu as ir visi serveryje tai zino :D 
 

8. Kokiuose šio projekto serveriuose lankotės dažniausiai?:

Tik PUBLICK
 

9. Ar gerai žinote AMX  komandas reikalingas pilnai serverių priežiūrai?:

Taip 
 

10. Kaip suvokiate Prižiūrėtojo pareigas?:

Suvokiu taip kad prizuredamas serveri negaliu skirstiti zaidejo kad jis ne priziuretojas ar kazkoks kitoks visi esam lygus. Plius pagarba ir kaip visada noreciau kad kekvienas serverio zaidejas turetu apie priziuretoja tik gera nuomone o jei reiks usitarnauti. Manau man tai pavyktu


 

11. Ar suprantate, jog prižiūrėtojai(-os) turi vadovautis ne tik taisyklėmis, bet taip pat esančiomis situacijomis, visada bausmę nustatyti pagal pažeidimo rimtumą, būti nei per griežtu(-a), nei per geru(-a)?:

Taip beabejo visada manau reikia atsizvelgti i aplinkybes.
 

12. Jūsų kontaktai (Skype, Discord):

Neturiu nei to nei to (Jei atranka pasisektu duosiu facebook kontakta ten parase visada mane rasit ) :)
 

13. Ar turite mikrofoną?:

Taip 
 

14. Parašykite kelis sakinius apie save, aprašydami savo gerąsias ir blogąsias savybes, pomėgius, charakterį:

Jau visa tai esu pristates prisistatyme musu serveryje. Tai visada galite nueiti ir surasti. O pomegiai tai gerti alu ir zaisti cs. o blogasias savybes jus turit nuspresti man atrodo kad as geras zmogus.
 

15. Nuoroda iki Jūsų pristatymo temos [nebūtina, tačiau privalumas]: 

Nesupratau klausima. Bet sitame projekte jau zaidziu 2 metus ir nenoriu eiti i joki kita servery lausiu top1 ir manau bus mums smagu. 
 

16. Įrašykite trumpą garso įrašą, kuriame turite paminėti savo vardą, amžių, žaidimo slapyvardį bei papildomą informaciją, kuri pagal jūs būtų naudinga anketos papildymui: http://vocaroo.com/ 

https://voca.ro/6YfFv16JXnH

Redaguota nario Soundas_
Priimtas į B) lygio apklausą
  • Haha 1
  • Sutrikęs 1
Link to comment
Share on other sites

1. Jūsų žaidimo Slapyvardis/Nick: ZerX
2. Jūsų amžius: 17
3. Ar esate buvę Serverių Prižiūrėtoju kituose projektuose? (Taip/Ne - Jeigu TAIP, kiek laiko? Dėl ko buvote išmestas/išėjote?) : Taip, esu buves priziuretojas *Reklama* projekte, kartu su Dziku. Mane ismete is priz, nes neturejau laiko tuo metu, buvau uzsiemes, vaiksciojau pas daktarus, turejau darytis kelias operacijas.(1+men.)
4. Ar sugebate atskirti žaidėjus naudojančius žaidimą palengvinančias programas nuo paprastų, gerai žaidžiančių žaidėjų?: Tikrai taip.
5. Ar esate naudoję čytus ar kitas pagalbines priemones? Jeigu taip, tai kokias?: Nesu naudojas.
6. Kiek laiko praleidžiate Jailas.lt serveriuose per dieną/savaitę?: Per dien apie 2/3h per savaite tiksliai nepasakysiu.
7. Ar žaidžiate tik šio projekto serveriuose?: Daznai.
8. Kokiuose šio projekto serveriuose lankotės dažniausiai?: jailbreak, basebuilder, public kartais deathrun.
9. Ar gerai žinote AMX  komandas reikalingas pilnai serverių priežiūrai?: Taip.
10. Kaip suvokiate Prižiūrėtojo pareigas?: Priziureti tvarka serveriuose, kad visi sutartu, nebutu Cheateriu.
11. Ar suprantate, jog prižiūrėtojai(-os) turi vadovautis ne tik taisyklėmis, bet taip pat esančiomis situacijomis, visada bausmę nustatyti pagal pažeidimo rimtumą, būti nei per griežtu(-a), nei per geru(-a)?: Suprantu
12. Jūsų kontaktai (Skype, Discord): Skype nenaudoju, o discordas 𝓐𝓼𝓹𝓮𝓬𝓽#9799
13. Ar turite mikrofoną?: Taip
14. Parašykite kelis sakinius apie save, aprašydami savo gerąsias ir blogąsias savybes, pomėgius, charakterį: Esu draugishkas, linksmas, megstantis pajuokauti. 
15. Nuoroda iki Jūsų pristatymo temos [nebūtina, tačiau privalumas]: -
16. Įrašykite trumpą garso įrašą, kuriame turite paminėti savo vardą, amžių, žaidimo slapyvardį bei papildomą informaciją, kuri pagal jūs būtų naudinga anketos papildymui: http://vocaroo.com/

Redaguota nario Soundas_
Atmesta dėl neaktyvumo
  • Patinka 1
Link to comment
Share on other sites

1. Jūsų žaidimo Slapyvardis/Nick:  eXe*Gedvis
2. Jūsų amžius: 16
3. Ar esate buvę Serverių Prižiūrėtoju kituose projektuose? (Taip/Ne - Jeigu TAIP, kiek laiko? Dėl ko buvote išmestas/išėjote?) : Taip 2 ar 3 projektuose pavadinimu neatgaminsiu nes tai buvo prieš metus. Dažniausiai būdavau iki tol kol užsidarydavo projektas. Esu buves nedideliuose projektuose bet susinkdavo 10-15 žmonių.
4. Ar sugebate atskirti žaidėjus naudojančius žaidimą palengvinančias programas nuo paprastų, gerai žaidžiančių žaidėjų?: Taip laisvai.
5. Ar esate naudoję čytus ar kitas pagalbines priemones? Jeigu taip, tai kokias?: Kai buvo apie 7-8 metai taip :D.
6. Kiek laiko praleidžiate Jailas.lt serveriuose per dieną/savaitę?: per diena nuo 1h iki 4-5h per savaite tai apie 25-30 h tikriausiai išeina niekados neskaičiavau.
7. Ar žaidžiate tik šio projekto serveriuose?:  Nevisai. Bet daugiausia dėmesio dabar duodu šitam projektui
8. Kokiuose šio projekto serveriuose lankotės dažniausiai?: Swarm/Deathrun jei būną žmonių Public ir retai ateinu į Jailbreaka
9. Ar gerai žinote AMX  komandas reikalingas pilnai serverių priežiūrai?: Taip.
10. Kaip suvokiate Prižiūrėtojo pareigas?: Prižiurėti serverius padėti naujokams priprasti prie projekto.
11. Ar suprantate, jog prižiūrėtojai(-os) turi vadovautis ne tik taisyklėmis, bet taip pat esančiomis situacijomis, visada bausmę nustatyti pagal pažeidimo rimtumą, būti nei per griežtu(-a), nei per geru(-a)?:Taip 
12. Jūsų kontaktai (Skype, Discord):  Skype: live:gedvis4848

Discord: Enfiz#5317
13. Ar turite mikrofoną?: Taip
14. Parašykite kelis sakinius apie save, aprašydami savo gerąsias ir blogąsias savybes, pomėgius, charakterį: 

Na Gerosios savybes tai: Esu linksmas prisitaikantis na ir vidutiniu nervu.

pomėgiai tai mėgstu sportuot labiausiai prie turniko kai turiu laiko kilnoju svorius

Blogosios savybes tai: net nenutuokiu čia labiau serveris galėtu išvardint blogų dalyku apie save niekada nepastebiu.
15. Nuoroda iki Jūsų pristatymo temos [nebūtina, tačiau privalumas]:  Neturiu pristatymo temos
16. Įrašykite trumpą garso įrašą, kuriame turite paminėti savo vardą, amžių, žaidimo slapyvardį bei papildomą informaciją, kuri pagal jūs būtų naudinga anketos papildymui: https://voca.ro/alFfcHxgdFG kažko balsas striginėja jei ką galėsiu pakalbėt per skype ar kur dar :D

 

Žinau kad daugiau nei puse projekto manęs nemėgsta. Įskaitant Airona :D bet tikiuosi pabandyt galima :) ir nebus jokių iš pagrindiniu adminu tu skundei tą ir tą padarei tą pasakei tą. Pildau į prižiurėtojus su atsakomybe nė šiaip sau.

Redaguota nario Soundas_
Priimtas į B) lygio apklausą
  • Patinka 1
  • Haha 1
  • Sutrikęs 1
  • Nepatinka 6
Link to comment
Share on other sites

1. Jūsų žaidimo Slapyvardis/Nick: PROFAS

2. Jūsų amžius: 16

3. Ar esate buvę Serverių Prižiūrėtoju kituose projektuose? Taip tikrai esu buves bet tik vienam o jis jau yra mires.

4. Ar sugebate atskirti žaidėjus naudojančius žaidimą palengvinančias programas nuo paprastų, gerai žaidžiančių žaidėjų?:  Taip tikrai moku atskirti kartais net per daug lengva.

5. Ar esate naudoję čytus ar kitas pagalbines priemones? Jeigu taip, tai kokias?: Ne neėsu ir neketinu bandyti.

6.Kiek laiko praleidžiate Jailas.lt serveriuose per dieną/savaitę?:  Per diena praleidžiu 5-7 H. jeigu buna mažai žmonių 3 H.

7. Ar žaidžiate tik šio projekto serveriuose?: Dažniausiai.

8. Kokiuose šio projekto serveriuose lankotės dažniausiai?: Jailbreak dažniausiai.

9. Ar gerai žinote AMX  komandas reikalingas pilnai serverių priežiūrai?: Galima sakyti atmintinai.

10. Kaip suvokiate Prižiūrėtojo pareigas?: Suprantu taip, kad reikia bausti skriaudejus ir padeti skriaudžiantiems.

11. Ar suprantate, jog prižiūrėtojai(-os) turi vadovautis ne tik taisyklėmis, bet taip pat esančiomis situacijomis, visada bausmę nustatyti pagal pažeidimo rimtumą, būti nei per griežtu(-a), nei per geru(-a)?:  Tikrai Suprantu.

12. Jūsų kontaktai (Skype, Discord): letsgo#1659 .

13. Ar turite mikrofoną?: Taip.

14. Parašykite kelis sakinius apie save, aprašydami savo gerąsias ir blogąsias savybes, pomėgius, charakterį: Aš esu paprastas žmogus kuriam patinka daryti tvarka ir jeigu reikia kaškam pagalbos aš jos duodu.

15. Nuoroda iki Jūsų pristatymo temos [nebūtina, tačiau privalumas]: -

16. Įrašykite trumpą garso įrašą, kuriame turite paminėti savo vardą, amžių, žaidimo slapyvardį bei papildomą informaciją, kuri pagal jūs būtų naudinga anketos papildymui: https://voca.ro/1l7YbATZpIG

 

 

Redaguota nario Soundas_
Atmesta dėl neaktyvumo
  • Haha 1
  • Sutrikęs 2
Link to comment
Share on other sites

Anketos šablonas:

1. Jūsų žaidimo Slapyvardis/Nick: Fredas.
2. Jūsų amžius: 19
3. Ar esate buvę Serverių Prižiūrėtoju kituose projektuose? (Taip/Ne - Jeigu TAIP, kiek laiko? Dėl ko buvote išmestas/išėjote?) : Taip, pats išėjau nes pastebėjau, kad pgrindinė administracija pradėjo patys nebesilaikyti taisyklių bei elgtis gan įžūliai su serverio žaidėjais.
4. Ar sugebate atskirti žaidėjus naudojančius žaidimą palengvinančias programas nuo paprastų, gerai žaidžiančių žaidėjų?: Žinoma. turiu patirties tikrai tiek šiame projekta būdamas "s.admin" bei "admin", tiek kitame projekte užėmus tam tikras pareigas/privilegijas.
5. Ar esate naudoję čytus ar kitas pagalbines priemones? Jeigu taip, tai kokias?: Taip, teko naudoti, bet tikrai gan senai.(WH, speed)
6. Kiek laiko praleidžiate Jailas.lt serveriuose per dieną/savaitę?: Na, tiesą sakant kokias geras 2-3sav buvau labai užsiėmęs darbuose, tad nebuvo galimybės pažaisti. O įprastai tai kažkur 4-6h per dieną.
7. Ar žaidžiate tik šio projekto serveriuose?: Dažniausiai taip, bet būna tokių atvėjų kai serveriai tušti šio projekto, tai tenka nueiti į kokius mix'us palošt.
8. Kokiuose šio projekto serveriuose lankotės dažniausiai?: Public, ankščiau būdavo jailbreak.
9. Ar gerai žinote AMX  komandas reikalingas pilnai serverių priežiūrai?: Žinoma, kaip ir sakiau turiu patirties šioje srityje.
10. Kaip suvokiate Prižiūrėtojo pareigas?: Prižiūrėtojas yra atsakingas už serverio žaidėjus, taipogi gan svarbu yra prižiūrėti kitus priviligijuotus žaidėjus. 
11. Ar suprantate, jog prižiūrėtojai(-os) turi vadovautis ne tik taisyklėmis, bet taip pat esančiomis situacijomis, visada bausmę nustatyti pagal pažeidimo rimtumą, būti nei per griežtu(-a), nei per geru(-a)?: Žinoma, su visom taisyklėm jau teko susipažinti.
12. Jūsų kontaktai (Skype, Discord): Discord: Matūza#1514
13. Ar turite mikrofoną?: Žinoma.
14. Parašykite kelis sakinius apie save, aprašydami savo gerąsias ir blogąsias savybes, pomėgius, charakterį: Sveiki, mano vardas yra Matas, esu gan gero charakterio, tikrai maloniai moku bendrauti su žmonėmis. Taipogi mano pomėgiai tokie pat kaip ir daugumą suaugusių, tai šaltas alus su traškučiai televizorius ir mergina šalia.
15. Nuoroda iki Jūsų pristatymo temos [nebūtina, tačiau privalumas]: 
16. Įrašykite trumpą garso įrašą, kuriame turite paminėti savo vardą, amžių, žaidimo slapyvardį bei papildomą informaciją, kuri pagal jūs būtų naudinga anketos papildymui: http://vocaroo.com/

https://voca.ro/hrVUifsZsk8

Redaguota nario Soundas_
Atmesta dėl neaktyvumo
  • Patinka 2
  • Nepatinka 1
Link to comment
Share on other sites

  • Soundas_ pakeitė pavadinimą į Atranka į Serverių Prižiūrėtojus [ UŽRAKINTA ]

Pirmas atrankos etapas (anketų pildymas) baigėsi. Iki pirmadienio~ tikiuosi spėsiu patikrinti anketas. :locked:

  • Patinka 11
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

Patekusieji į apklausas:
A+) Gembaz
A) Abra
B+) THE | Deividas
B) [ANTIMAT]Nick
B) eXe*Gedvis
B) Focusw0w

Kuo aukštesnio lygio apklausa - tuo mažesnė tikėtina jos trukmė ir aukštesni patekimo šansai. Aukščiausias lygis A+++, žemiausias C.

Dar dėl 3~ kandidatų nėra galutinio sprendimo, o visi kiti deja atmesti.

  • Patinka 8
  • Haha 5
  • Sutrikęs 1
Link to comment
Share on other sites

Svečias
Ši tema uždaryta tolesniems atsakymams.
×
×
  • Create New...